Lediga tjänster på STILs kontor

Just nu har vi en ledig tjänst på STILs kontor.

Serviceinriktad receptionist/kontorsansvarig till kontoret i Farsta

STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Arbetsbeskrivning

I STIL är det våra medlemmar som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Din roll som kontorsansvarig/receptionist innebär att du är vårt ansikte utåt i vår växel som är bemannad vardagar 10.00–16.00. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära att du bemöter våra medlemmar/besökare via personligt mottagande samt över telefon och mail. Du ansvarar för post- och växelhantering, beställning av inköp till kontoret, hanterar felanmälan samt kontakt med fastighetsskötare.

I den administrativa delen av arbetet innebär det arbetsuppgifter såsom fylla i blanketter, registrera medlemmar i våra system, stötta med inloggning i vårt tidsrapporteringssystem.

Kvalifikationer

Det är viktigt med förmåga till såväl samarbete som självständigt ansvarstagande med hög servicekänsla. STIL eftersträvar mångfald bland våra anställda. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Då rollen innebär flera ansvarsområden är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och strukturerat.

Det är meriterande om

• Du har erfarenhet av normbrytande funktionalitet
• Du själv använder personlig assistans
• Du är kommunikativ i både tal och skrift 
• Du har arbetat som receptionist/administratör/kontorsansvarig

Det är mycket meriterande om du har yrkeserfarenhet från assistansverksamhet eller arbete i ideell förening. Det är en merit att ha erfarenhet av normbrytande funktionalitet (funktionsnedsättning).

Som person är du lyhörd, har driv och initiativkraft. Du har god social kompetens likväl som god kommunikativ och pedagogisk förmåga.

För att trivas på STIL är det viktigt att vara prestigelös och nyfiken.

Mer om STIL

STIL har som syfte att stödja personer som diskrimineras på grund av sin funktionalitet. STIL arbetar för rätten till:

Självbestämmande och integritet
• Full delaktighet och jämlikhet i samhället
• Kontroll över den egna personliga assistansen och därigenom sitt liv
• Social och geografisk rörlighet
• Flexibilitet och spontanitet

Tjänsten är placerad vid STILs huvudkontor i tillgängliga lokaler i Farsta centrum. Tjänsten är heltid, tillsvidare. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Mer om tjänsten

Tillsättning: Omgående eller 1 januari 2020
Omfattning: Heltid med möjlighet till deltid, minimum 75 %
Placering: Farsta
Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Rekrytering sker löpande. Välkommen att kontakta Alma Redzic, ekonomichef, på telefonnummer 08-506 221 68 eller alma.redzic@stil.se om du har frågor om tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! Du ansöker via vår rekryteringsverktyg ReachMee.

Artikel uppdaterad:
2019.11.21