Personlig assistans i STIL

Du som väljer att ha personlig assistans i STIL blir arbetsledare för din personliga assistans. Det är en del av STILs modell. Du arbetsleder dina personliga assistenter, bestämmer över schemat och har kontroll över ekonomin i din assistans.

Du behöver inte kunna göra allt själv för att bli arbetsledare i STIL. Det finns arbetsledare som behöver mycket stöd för att få en bra assistans, och det finns arbetsledare som behöver mindre stöd. Det är STILs ansvar att se till att du får det stöd du behöver. Behöver du stöd att bestämma själv har vi lösningar.

Du kan välja STIL oavsett vad du har för ålder, behov eller livssituation. Du kan självklart välja STIL om du är under 18 år. STIL finns i hela Sverige.

Om du funderar på att starta eget företag, men undrar över administrationen eller kring vad som gäller kring arbetstidslagen, anställningsvillkor eller vilken timlön assistenterna ska ha - hör av dig till oss. Hos STIL har du full frihet utan att behöva oroa dig över vad som händer om något inte går som planerat. Tack vare STILs unika Assistansgaranti är du försäkrad i tre månader om något oförutsett skulle hända med din personliga assistans. Dessutom har du stöd från kontorspersonalen och från andra arbetsledare.

Läs mer om hur det är att ha STIL som assistansanordnare i menyn. Du kan också se filmer där arbetsledare i STIL berättar.

Artikel uppdaterad:
2021.02.15